+38 (067) 814 64 17 • join@goglobal.com.ua • 01011, м. Київ, вул. Івана Мазепи, буд. 1

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Загальна інформація

1.1. GO GLOBAL (“ми” або “нас”), будучи власником персональних даних, поважаємо Ваше право на приватність та дуже серйозно ставимось до питання роботи з Вашими персональними даними. Ця Політика Конфіденційності (надалі – “Політика”) визначає, як ми обробляємо та захищаємо Ваші персональні дані, які ми збираємо, коли Ви заповнюєте наші анкети (форми опитування), спілкуєтесь з нами через електронну пошту та інші канали комунікації. 

1.2. Надаючи свою згоду на обробку Ваших персональних даних, Ви погоджуєтеся на збирання, використання та іншу обробку нами Ваших персональних даних відповідно до Політики.

1.3. Ми дотримуємося вимог Закону України “Про захист персональних даних” №2297-VI від 1 червня 2010 року та інших правових актів українського законодавства, що регулюють захист персональних даних, а також впроваджуємо найкращі практики для гарантування безпеки даних, якими ви ділитеся з нами. 

Перелік персональних даних, які ми збираємо

2.1. Заповнюючи форми опитування, а також спілкуючись через електронну пошту або інші засоби зв’язку з нами, ми можемо збирати та обробляти наступні персональні дані, якими Ви ділитеся з нами:   

  • Ваше ім’я, прізвище та по-батькові;
  • електронна адреса;
  • номер телефону; 
  • компанія, в якій Ви працюєте на даний момент (якщо така наявна).

Мета збору ваших персональних даних

3.1. Ми збираємо та обробляємо Ваші персональні дані для забезпечення вас усією необхідною інформацією та відповідними послугами (такими як вебінари, події тощо), а також для покращення вашого досвіду взаємодії з нами, включаючи:

  • забезпечення Вас нашими послугами; 
  • обробки аналітичних, статистичних та маркетингових даних;
  • інформування Вас про актуальні новини від нас; 
  • ведення обліку Вашої взаємодії з нами.

3.2. Ми не продає Ваші особисті дані, зокрема відповідно до визначення терміна «продаж» у законах України.

Підстава для обробки ваших персональних даних

4.1. Підставою для збору і обробки ваших персональних даних є Ваша добровільна та однозначна згода на обробку ваших персональних даних.

4.2. При заповненні форми опитування ставлячи відмітку “так” у розділі “Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності і дозволяю обробляти мої персональні дані”  Ви автоматично надаєте згоду на обробку ваших персональних даних або іншу обробку ваших персональних даних.

Порядок та строк зберігання ваших персональних даних та можливі підстави їх розкриття

5.1. Ми зберігаємо та обробляємо Ваші персональні дані в Україніі не більше ніж 3 (три) роки з моменту Вашого останнього контакту з нами.

5.2. Після закінчення періоду, вказаного в пункті 5.1 Політики, ми видалимо Ваші дані. Ми можемо зберігати Ваші персональні дані у цілях внутрішньої аналітики та статистики у знеособленому вигляді.

5.3. Ми можемо передавати Ваші дані розпоряднику персональних даних, якщо ми вирішимо його залучити. Перед передачею Ваших персональних даних, ми здійснимо відповідне оновлення Політики або в будь-який інший спосіб повідомимо Вас про наше рішення.

5.4. Ми не розкриваємо Ваші персональні дані третім сторонам, якщо інше не передбачено українським законодавством.

Безпека

6.1. Ми докладаємо наші найкращі зусилля для забезпечення безпеки та захисту Ваших персональних даних.

6.2. Лише обмежена кількість працівників отримують доступ до Ваших персональних даних. Такі працівники підписують договір про нерозголошення таємниці та проходять підготовку щодо того, як працювати з персональними даними.

Ваші права

7.1. Ви володієте наступними правами щодо ваших персональних даних:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження володільця та розпорядника;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати протягом 30 (тридцяти) календарних днів відповідь про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • заперечувати проти обробки ваших персональних даних;
  • звертатись із проханням змінити або знищити ваші персональні дані;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку ваших персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист ваших персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, ненадання чи несвоєчасного їх надання, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та вашу ділову репутацію;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; та
  • на захист від рішення, прийнятого на основі виключно автоматичної обробки ваших персональних даних і яке має для вас правові наслідки.

Зміни до політики

Усі зміни до Політики будуть опубліковані на цій вебсторінці. Будь ласка, регулярно переглядайте Політику, аби бути поінформованим про будь-які зміни, які ми можемо запровадити. Ми повідомимо вас або очікуватимемо вашої згоди, якщо впроваджені зміни цього вимагатимуть.

Контакти

Прокрутити вгору